Европейският депутат и дългогодишен журналист Николай Бареков се завръща в телевизионния ефир

...
Европейският депутат и дългогодишен журналист Николай Бареков се завръща в телевизионния ефир
Коментари Харесай

Николай Бареков се завръща на телевизионния екран

Европейският народен представител и дълготраен журналист Николай Бареков се завръща в телевизионния ефир на Евроком на 16 юни. Тогава ще започва авторското му политико-обзорно предаване, написа novini.bg.

Това излиза наяве от известие на малкия екран, което публикуваме без редакторска интервенция:

" Заедно с него на екран ще се появи и ексдепутатът Димитър Байрактаров. Двамата ще разискват всяка седмица медийно неексплотирани тематики с публично значение. Предаването ще носи ексцентричното и знаково име „ Бареков и Байрактаров без цензура ”. То ще се излъчва всяка събота онлайн в ефира на телевизия Евроком и ще бъде с продължителност  90 минути. Времето не е определено инцидентно, целта е да се опълчи на останалите публицистики в конкурентните малките екрани.

Уникалното на новия ефирен план е в това, че ще съчетава съществени посетители и безкомпромисни журналистически следствия, свързани с корупцията по високите етажи и по общините, както и ще има открита линия със феновете, които е ефир ще могат да задават своите въпроси към евродепутата Николай Бареков и някогашния народен представител Димитър Байрактаров и ще имат опцията да подават сигнали за нередности и корупция от цялата страна. В предаването ще има специфична графа, която ще бъде отдадена на  най-важното от активността на Европейския парламент.

„ Моята цел е новото ни предаване да покаже лицето на същинската и качествена публицистика и журналистика в България, което в последните години беше забравено. Бях почитател на предаването „ Хайд парк ”, което се излъчваше по една банкрутирала към този момент телевизия. Смятам да върна този образ, само че показвайки многото и разнообразни гледни точки, като заобикалям едностранните и целенасочени послания, които отправяха в студиото на към този момент несъщестуващото предаване. Наши посетители ще бъдат политици и общественици от всички парламентарно и непарламентарно показани партии. Ние ще отчитаме публичните настройки обективно, само че не очаквайте да бъдем „,манифестация на говорещите глави ”, съобщи Бареков в коментар на новия ефирен план и акцентира, че е единственият европейски народен представител, който дава доклад пред своите гласоподаватели за свършената работа като подобен и не се опасява да чуе поставената оценка в лицето.

Първото предаване ще бъде излъчено на 16 юни, събота, от 09.00 часа. В него ще бъдат излъчени извънредни фрагменти от приемането на Политическа партия „ Презареди България – ББЦ ” в Алианса на консерваторите и непоказвани до момента в българския ефир изявленията с водещи европейски политици.

В последните години Евроком се очерта като единствената телевизия в българския ефирен ефир,  в която цензурата няма място, а свободата на словото е водещ принцип. Не съществува различен ефир,  в който можете да чуете гледните точки и непремълчаващите истината авторитетни и потвърдили се в годините публицисти.

Уикенд програмата  на Евроком се обрисува изключително гореща в летните месеци. Стартираме още в петък вечер от 20 до 22 часа с предаването „ Евро ДикоФ “, в събота заран от 09.00 до 10.30 феновете ще имат опция да гледат онлайн „ Бареков и Байрактаров без цензура ”, а незабавно след него и „ Време и нрави ” на професор Юлиян Вучков ", приключва известието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР